Sejlklubbens hjemmeside

Lundeborg Sejlklubs Gæstebog

Her kan man dele oplevelser med klubbens andre medlemmer, komme med ideer til ture, sælge brugt udstyr m.m. Brug siden!!

Skrevet af Puk, d. 17-09-2018

Super god sejlklub. Jeg var så heldig at besøge Lundeborg her i sommers, hvilket jeg nød til fulde. Min familie og jeg kommer gerne igen og vil anbefale den til alle vores venner, familie og bekendte. Hilsen fra Puk.

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

pukoggeorg

Skrevet af Karlo V. Andersen, d. 11-08-2018

Jeg skrev godt nok for et stykke tid siden, men ingen reaktion fået, så nu prøver jeg her. Det er en hilsen til Leda, en Impala 27, som vi lå ved siden af i Odden havn. Jeg havde lidt problemer med min påhængsmotor, der "pluttede" ,især i tomgang. Problemet var såmænd kun, at spændebåndet på adapteren var gammelrusten og derfor kunne lukke lidt luft ind. Nyt spændebånd og lille justering af tomgangen, så kører den som smurt. Tak for tippet om, at det kunne være i forsyningen det var galt. M.v.h. Karlo V. Andersen, AMICA, Leisure23

E-mail:

@hotmail.com

amica07leisure

Skrevet af Birger Roy, d. 10-07-2018

Så ankom LILLIAN til Christianshavns Kanal 😊

E-mail:

@hotmail.com

Birgerroy

øv, topsejlet vejer mere end mig

Skrevet af Torsten, d. 16-05-2018

Romregatta, jo det lykkedes, og med hensyn til at følges ad, så fulgte skibshunden med det gode skib hele vejen. Det blev en god forårstur og et par foto til hjemmesidens album (se selv)

E-mail:

@gmail.com

torsten.l.clausen

Skrevet af Torsten, d. 25-04-2018

"Nu lokker atter de lange veje
og jeg har flikket de gamle sko"
Ak ja, den gamle skærslippers forårssang.

Men så den gamle skippers forårssang?
Synger den gamle på sidste vers?
Om 40 graders vestlig længde, 45 nord?

Eller er der udsigt til en Romregatta?
Hvis vejret arter sig til Kristi Himmelfart?
Tænk over det...måske kunne vi følges?
Det er trods alt en regatta...

E-mail:

@gmail.com

torsten.l.clausen

Skrevet af Kenneth Arndrup, d. 25-04-2018

Jeg skylder Oure-sejlerne en undskyldning!
Jeg har nemlig "skoset" dem for, at de ikke kan finde ud af at efterlade mastekranen i "maritim korrekt stand" efter endt brug. Men det lader desværre til, at vi også i Lundeborg Sejlklub har nogle landkrabber, der ikke kan finde ud af det!
Løftebommen må ikke "læne" sig op ad det vestvendte stag (vest er der, hvor solen går ned). Den østvendte "styreline" skal strammes hårdt op for at undgå dette unødvendige slid på grejet (øst er der, hvor solen står op). Og så skal "styrelinerne" ikke surres på klamperne lige som John Wayne surrer sin hest til bommen foran saloonen! Og fjenstyringen skal samles i skabet efter at der er slukket ved hovedkontakten!
Så fat det dog!
Vh - Kenneth

E-mail:

kenneth.arndrup

@adr.dk

Skrevet af Ilse, d. 14-04-2018

Kære Lundeborg Sejlklub.

Min mand og jeg har i knap 7 år besøgt sejlklubben og havnen. Vi bliver taget godt imod for hvert besøg, og vi nyder at være i Lundeborg om sommeren. Vi ser frem til endnu et besøg til sommer. Denne gang kommer hele familien med.

Mvh.
Ilse

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Rasmus, d. 08-04-2018

Jeg har sammen med min kone og børn besøgt Lundeborg sejlklub i et par år. Det er et helt fantastisk sted, og vi kommer også forbi her til sommer!

Mvh
Rasmus Holm
http://www.marinesalg.dk/

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com

rasmusholm1978

Skrevet af Torsten, d. 28-02-2018

Hermed gøres vitterligt:
Redaktøren har ingen jobbeskrivelse og tillader sig derfor at slette indlæg, som redaktøren finder irrelevante for redaktøren og dennes bekendtskabskreds, så det...

E-mail:

@gmail.com

torsten.l.clausen

så skulle den ged være konfirmeret

Skrevet af Kjeld Hansen, d. 18-09-2017

Til Lundeborg Sejlklub
Tusind tak for lån af jeres dejlige klubhus til vores efterårstur.
Jeg er ret sikker på at vi spørger næste år igen!!

Sejlerhilsner
Svendborg Sunds Sejlklub

E-mail:

vinter

@sss.dk

Hjemmeside:

Skrevet af Birger le Fevre Roy, d. 26-05-2017

Hej alle.

Vores tur til Paris i Lillian kan følges på Lillians Blog: havheksenogsoeuhyret.bloggersdelight.dk

E-mail:

@hotmail.com

Birgerroy

Skrevet af Kenneth Arndrup, d. 30-04-2017

Torsten har altid mange, gode og fikse ideer! Turen til Rom-regattaen er en af dem! En anden er etableringen af "Partrederiet Lundeborg Kanalrundfart"" Med f.eks. 10 partredere kan vi etablere en indskudskapital til køb af f.eks. en "NEPTUNUS 107", som på nettet sælges i forskellige udgaver fra kr. 232.000 til kr. 480.000. Jeg anser bådtypen for yderst velegnet til projektet, som åbner mulighed for i hvert fald 5 mdrs. sejlads om året på de europæiske floder og kanaler med 2 par som besætning, hvilket for hvert par kan give 4 ugers sejlads i perioden maj-september inkl.. Vi kan bytte bil og båd i forløbet med fornødent hensyn til logistikken og kalenderen. Årlige drifts- og vedligeholdelsesudgifter deles af partrederne. Båden overvintrer i kanalsystemet på et sikkert sted, som skal forestå vedligeholdelse og forårsklargøring.
Lad os holde et møde, hvis vi er mange nok!

E-mail:

kenneth.arndrup

@adr.dk

Skrevet af Torsten, d. 27-04-2017

FIKSE IDEER ???
Nu er det jo sådan, at sæsonen 2017 begynder – og IKKE kommer igen!
ROMREGATTA?
Er det så ikke også en rigtig god idé at starte sæsonen tidligt med en god fællestur – for eksempel til Romregatta i Flensborg? Og så vil det jo også være en god idé, hvis man er nogle stykker, der følges ad – for sikkerhedens og for hyggens skyld.

KANALBÅD – KANALFART?
Er det ikke også en knald spændende og rigtig god idé at sejle på kanaler og floder sydpå?
Og vil det ikke også være en god idé, hvis man er nogle stykker, der slår sig sammen – for sikkerhedens og for hyggens skyld – og skillinger sammen til en velegnet båd til kanalfart, og danner en lille forening, der deler omkostninger, oplevelser og glæder.

Det kunne man jo snakke lidt om i Lundeborg Sejlklub – vi kommer der jo alligevel af og til.
Hvad synes du???

E-mail:

@gmail.com

torsten.l.clausen

Skrevet af Torsten, d. 19-04-2017

Fotos fra turen til "Marit Mærsk" - tak til Mogens og Kenneth - kan ses på hjemmesidens fotoalbum.
På billedet her, forklarer Birger, hordan man håndterer de blinde passagerer.
Tage er noget bekymret...

E-mail:

@gmail.com

torsten.l.clausen

Skrevet af Kenneth Arndrup, d. 18-04-2017

Endelig fik vi set Birgers store "motorbåd"!

Torsdag den 13. april kom en mere eller mindre samlet flok på 15 stk. af klubbens medlemmer af sted på turen til Århus, hvor Birger havde inviteret os til at se "Marit Mærsk" - verdens største containerskib. Og STOR, det er hun. Det var en ganske overvældende oplevelse, vi der fik! Og Birger var fantastisk god til at fortælle, vise rundt og svare på alle vores spørgsmål - på nær det om, hvad et enkelt led i hans ankerkæde egentlig vejer? - men det svar kommer nok senere! Det er umuligt, klart at beskrive vores oplevelse - det skib skal man selv se for at fatte bare lidt af dimensionerne!
MANGE TAK TIL BIRGER!

Og dagen var ikke helt slut med oplevelser, for på vejen hjem havde vi stor glæde af Lenes fantastiske sandwiches før vi i Odense fik forevist Thomas' IT-Hotel, som altså også er i en liga for sig - dybt derinde i den koldkrigsbunker, som han bruger til "hotellet" - også tak til dig Thomas!

Alt i alt - endnu en fantastisk dag med Lundeborg Sejlklub!

E-mail:

kenneth.arndrup

@adr.dk

bliver det så til noget?

FIKSE IDEER???

Jamen. skal førerhunden også ud på planken