Sejlklubbens hjemmeside

OPSLAGSTAVLEN

Kære borger i landsbyklyngen Gudmekongens land

På vegne af styregruppen for Landsbyklyngen Gudmekongens Land sender vi link til en undersøgelse, som vi vil opfordrer så mange så muligt til at svare på.

Denne undersøgelse handler om dit syn på lokalområdet og landsbyklyngen Gudmekongens Land, som er et samarbejde mellem landsbyerne Gudme, Gudbjerg, Lakkendrup, Brændeskov, Lundeborg, Bøsøre, Hesselager og Oure – samt alle de små samfund der ligger ind i mellem.

 Landsbyklyngen arbejde med at styrke samarbejdet på tværs mellem landsbyerne. Og vi håber meget, at du vil hjælpe os ved at besvare spørgsmålene i undersøgelsen. Jo flere svar vi får, desto stærkere fundament vil det kommende arbejde bygge på. 

 Du kan svare på undersøgelsen mellem 22. november – 21. december. Vi har sat nogle flotte præmier på højkant, som vi trækker lod om mellem besvarelserne. Du kan blandt andet vinde en lækker julekurv, en juleand, god rødvin og billetter til GOG hjemmekamp. Vinderne trækkes d. 22. december.

 Du finder spørgeskemaet her: www.gudmekongensland.dk

 ”Man kan overse en landsby – men ikke en landsbyklynge!” 

På forhånd tak for din hjælp!

 Styregruppen bag Gudmekongens Land

Jens Peter Jacobsen, Pia Skovshoved, Christian Søndergaard, Anita Junge Nielsen, Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen, Zacharias Baden og Kristine Karlshøj

07-12-2017